Köp- och leveransvillkor

Här kan du finna information om vilka förutsättningar och villkor vi håller under beställningar av våra Isrivare.

Såhär handlar du

Gå in på "Lägg din beställning". Välj om du vill köpa 28cm eller 32cm lång Isivare genom att skriva en etta i respektive textruta, se till att radera nollan som står där först. Fyll i resterande obligatoriska uppgifter och klicka sen på "Skicka beställning".

Postförskott

Du betalar när du hämtar ut paketet med varorna på utlämningsstället. Du måste betala hela paketets värde i innan du får ut det. Paketet ligger kvar i 30 dagar på utlämningsställe. Gällande regler till kund som inte löser sitt paket.

Våra leveranstider

Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar. Vi reserverar oss för att vissa produkter kan vara slut. Vi anlitar posten till våra privata kunder. Varorna kommer till det utlämningsställe som ligger närmast dig.

Produktgaranti

Vi lämnar 1 års garanti på våra Isrivare. Garantin innebär att vi byter ut eller reparerar trasig produkt inom 1 år om produkten ej skadats av handhavandefel. Om du vill reklamera en trasig produkt, kontakta oss via mail eller telefon för utförlig information. Isrivare står för din returfrakt genom att skicka ut en fraktsedel alternativt genom en s.k. frisvars-adress. Isrivare ersätter inte fraktkostnader som uppstår om man inte använder sig något av dessa två fraktalternativ.